3 sjove og perfekte julegaver til gameren

Hvis du skal finde på en god gave til gameren, er praktiske ting som tøj, bøger og meget andet, ganske dejlige til hverdagen. Men den sjove gave til ham eller hende, er nok mere noget til den store gaming passion.

Derfor har vi her fundet et par sjove perfekte julegaver til gameren, der kan blive det store hit i 2020.

Gaming headset

Alle der sidder foran en computeren kan eller bruger hovedtelefoner eller headset. Og det gør sig selvfølgelig også gældende for gameren, både for hans/hendes skyld, men i nok i højere grad for resten af husstandens skyld.

Der findes mange typer headset, hvor gaming ofte foregår over længere tid end daglig arbejde med frem og tilbage fra skærmen. Derfor vil et specifikt gaming headset der sidder komfortabel, har god bas, sourround og mikronen være det bedste køb.

Kingston HyperX, Logistech G433, Sennheiser GSP 300, Marvo eller Steelseries Arctis modellerne er alle populære headset i høj kvalitet både med ydelse og komfort. Alle menneskehoveder er forskellige, så hørebøfferne med mikrofon kan sidde forskelligt fra person til person, men nævnte modeller er alle velegnet til de fleste.

Playstation 5

PS5 er absolut årets fedeste julegave til især drenge. Playstation har udgivet deres nyeste version, og den er allerede i restordre og forsinket i levering da som alle de andre år, er blevet revet væk i forudbestillinger.

Hvis du mangler en eksklusiv gaveide, for det er ikke en billig gave, så er PS5 optimeret med understøttelse af 8k, ny controller, Ray Tracing, SSD lagring, tilbagekompatibel så der kan f.eks. kan spilles PS4 spil. Og mange andre forbedringer der med garanti gør spiloplevelse fed.

Spil

Ingen gaming uden spil, hvad end det er Playstation 5, Playstation 4, Xbox, Nintendo eller computer. Og en gamer vil elske at få spil i gave, for spil er både legetøj, sjov og noget der giver rigtig mange timers underholdning for drengen eller pigen.

Du skal selvfølgelig give spil der passer til konsollen eller pc’en, hvor de nye udgivelser altid er et sikkert hit.

Top udgivelser i 2020 af nye spil kan være Fifa 21, Tony Hawks Pro Skater, Cyberpunk 2077, Crusaders Kings 3, Assassins Creed Valhalla, Port Royale 4, Madden NFL 21, Project Cars, Mafia: Definitive Edition og mange andre. Her gælder det om at give et spil indenfor interessen. Gameren der elsker skydespil men hader sport, skal nok ikke have Fifa, NBA 2K21 eller Madden. Helt ligesom det modsatte også gør sig gældende.