Beskyt dit træværk mod vind og vejr med træbeskyttelse

Det er smukt og naturligt når man bygger i træ, men det der alligevel holder mange fra at gøre det er tanken om det øgede behov for vedligehold der er ved træværk frem for f.eks. murværk. Heldigvis behøver det ikke at kræve at du skal træbehandle hvert forår.

Vælg den rette træbeskyttelse og slip for ofte vedligehold

Når du har bygget i træ, så er det vigtigt at der vedligeholdes korrekt. Det kan for nogle personer virke som en stor mundfuld at skulle behandle træværket hvert år, men heldigvis er der efterhånden udviklet så meget indenfor vedligeholdsprodukter, at du kan komme afsted med ikke at skulle svinge penslen i op til 12 år.

Træbeskyttelse kommer i mange forskellige mærker og det er her nødvendigt at man lige sætter sig godt ind i hvad det først og fremmest er for en slags træ der skal behandles og om der er tale om træværk indendørs eller udendørs.

Skab flotte resultater med både pensel og rulle

Jotun Demidekk Ultimate er den oplagte træbeskyttelse til dig der ikke ønsker at skulle bakse for meget og for ofte med vedligehold af dit træværk. Her er der tale om træbeskyttelse som selv personer der ikke er de mest handy med pensel eller rulle har mulighed for at skabe flotte resultater med.

Det kan være forskelligt hvilke arbejdsredskaber man er mest til at benytte sig af. Når man giver træværk træbeskyttelse, er der mange der foretrækker at bruge en stor bred pensel, der let kan påføre den passende mængde træbeskyttelse der skal bruges.

Klargør dit træ til træbeskyttelse for det bedste resultat

Du skal give dit træværk beskyttelse hvis det er helt nyt og herefter er der tale om vedligehold. Det kan sagtens være at du finder billigere træbeskyttelse på markedet, men så er der ret sikkert ikke tale om samme dækkeevne eller samme grad af beskyttende effekt. Det vil altså sige at du i stedet skal give dit træværk beskyttelse allerede indenfor de første par år igen.

Når du skal give dit træværk træbeskyttelse som en del af noget vedligehold, er det vigtigt at du starter med at fjerne gamle løse rester fra træet. Herefter skal det vasket ned og træet er nu klar til at få et beskyttende lag.