Boligtrends i år – Farver og personlighed

Og gerne MASSER af det begge dele. Sådan lyder dommen, når det kommer til de hotteste tendenser inden for bolig og indretning i år. Og er du måske lige en lille smule blank for idéer, når du skal finde på noget, der kombinerer både farver og personlighed, så er der heldigvis gode råd for det. Ja, faktisk masser af gode råd. For i denne guide – eller lille inspirations pep talk om man vil – vil du efter endt læsning forhåbentligt sidde tilbage med en lang række gode idéer til, hvordan du kan pifte din bolig op, så den bliver top tunet efter alle kunstens regler i år.

En by plakat er den første ting

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med de uhyre populære by plakater, som for alvor har vundet indpas de seneste par år, så er det heldigvis ikke for sent. De fede by plakater hænger efterhånden i rigtig mange danskers stuer, og man kan næsten sige, at de er blevet hvermandseje. Og faktisk passer det med stuerne ikke helt, for en by plakat passer ind i alle husets rum. En by plakat kan både hænge på børneværelset, på badeværelset, i bryggerset, på kontoret, – ja alle vegne, så du skal blot overveje, hvor på væggen der er plads til den smukke by plakat.

En verden af farver og personlighed

Hvis du gerne vil have, at din boligindretning passer ind i års tendenser, så skal du skrue op for farverne og de personlige elementer. Udover at anskaffe dig en rigtig fin by plakat med lige netop din by kan du også give dine møbler et personligt præg. Har du et bord, en stol, en kommode, eller måske et spejl, som trænger til en make over? Man kan faktisk med meget få midler give gamle (og lettere slidte) møbler nyt liv, og når du selv er med til at lave det, sætter du automatisk dit helt eget personlige aftryk. Ligger du inde med nogle ting i boligen, der i den grad godt kunne trænge til en forvandling, findes der masser af god inspiration i diverse fora, så du allerede i dag kan komme godt i gang.

1,2, 3 – sæt i gang!

Det kribler måske allerede i fingrene for at komme i gang med at gøre din bolig-år klar. Det kan vi dælme godt forstå, for der findes rigtig mange muligheder for, hvad du kan gøre. Udover at pryde dit hjem med en fin by plakat eller at give dine gamle møbler nyt liv kan du også male en væg i en særpræget farve, lave en billedvæg med en masse forskellige minder fra fx ferier, fester, eller andre begivenheder. Når du først kommer i gang, vil du opdage, at forvandlingen blot kræver, at du tænker i andre baner: Hvad siger noget om DIG, og hvordan fortæller du gennem din indretning, hvad du godt kan lide. En by plakat fortæller – helt uden at sige noget – hvor du kommer fra, eller hvor du er i livet lige nu. Den er en fantastisk samtalestarter, fordi dine gæster automatisk vil have spørgsmål til, hvorfor du har lige netop dén hængende.