En kraftfuld SUV i luksusklassen

Rigtigt mange vil gerne køre SUV. Her finder du styrken og trækket og en volumen, som tiltaler mange. SUV’er er store biler med store muskler. Der findes mange modeller at vælge imellem. Nogle er heldigere end andre. Ikke alle SUV’er er lige kønne og langt fra lige skønne at køre i. Der er, lige som i andre forhold i livet, forskel på godt, virkelig godt, suverænt og knap så godt. Går man efter det suveræne, så har Mercedes et rigtig godt bud.

Sidder du bag rattet i en Mercedes GLE, så mærker du med det samme, at der er forskel på biler og de enkelte mærkers standarder. En Mercedes GLE repræsenterer den øverste kategori, hvor der ikke bliver indgået kompromiser. Her er følelsen af ægte luksus. Den strømmer ud af panelerne og det lækre indtræk. Du mærker med dine hænder på rattet, hvad tysk kvalitet virkelig er. Denne model er indbegrebet af alt, hvad Mercedes står for. Blot skaleret op i SUV-størrelse.

Kræfter, der vil noget

En Mercedes GLE har musklerne til at kalde sig en SUV. Under hjelmen ligger en motor med alt, hvad du behøver af kræfter. Den er ikke bare til pynt. Hvis du går off-road med din Mercedes GLE, så vil du opleve, at hele køretøjet lever op til alt, hvad man kan kræve af en SUV. Her er trækkraft og smidighed. Trods det flotte, sporty ydre indeholder Mercedes GLE en stærk maskine, som aldrig svigter.

Er du ude på de brede motorveje, så vil du opleve Mercedes GLE som en luksuriøs langtursmaskine, der kan klare de helt lange stræk, uden at hverken den eller du bliver træt. For den er indbegrebet af køreglæde. Som fører af denne bil mærker du den forkælelse, det er at køre en Mercedes. Tysk kvalitet betaler sig.

Altid respekt for Mercedes

En Mercedes GLE udstråler den autoritet, som mærket er kendt for. Den skammer sig ikke over noget. Som alle andre modeller fra Mercedes har den heller ikke behov for at vise sig. Mærket og dets udstråling er i sig selv nok til, at folk opfører sig fornuftigt overfor en Mercedes GLE.