Har du efterår og vintermoden på plads?

Nu står julen stort set for døren, men vejret er først lige gået over i efteråret, så alting er ligesom blevet forskubbet en smule. Det betyder, at tøjstilen også er rykket nogle måneder og du skal få opgraderet garderoben, hvis det ikke allerede er sket.

Har du efterår og vintermoden på plads?

Moden i år er jo lidt anderledes som sædvanlig, for moden skifter trend hele tiden, så læs her så du kan klæde dig til succes.

Efterår og vintermoden i år

I år er gademoden nok den mest populære tendens i modebranchen, og det gør sig gældende for både mænd og kvinder.

De komfortable styles med lyse farver og forskellige stilarter er et hit. Her er der lagt vægt på at fremhæve skuldrene, som du finder i de nye styles fra populære brands som Nue Notes med deres udvalg af kjoler til den selvstændige og moderne kvinde.

Med hensyn til farver, er basisfarverne sort og hvid stadig et hit. Men dog er dog er basis farven i mørk eller grå altid en vedvarende modefarve.

Du kan altid bruge grå til alting, om det så er foråret eller til efteråret. Derfor skal du gå efter at finde de lækre modeller indenfor tøj, hvor f.eks. nogle lækre toppe er en nødvendighed i garderoben.

Basic tøjet?

Til efteråret skal du bruge en smart overgangsjakke til kvinder som mænd. Her er det praktiske i højsædet, da blæst og vand skal afskærmes. Men samtidig er stilen også lagt i de lyse jakker, hvor især lange modeller er et hit i år.

Overgangsjakker i dag er ofte skabt til at være lette men også foret, så jakken faktisk kan være velegnet langt ind i vinteren, alt afhængig af om vi får en våd eller kold vinter.

Hvad tøj er det nye smarte?

60’er stilen er kommet tilbage, hvor man finder meget forskelligt tøj som f.eks. en lækker knælang jakke, der bliver det store hit i år.

En anden ting som bliver in, er de korte a-formede kjoler, som skal kombineres med den lange jakke og nogle lange støvler, alt sammen med til at skabe en sofistikeret kvinde med det feminine og sexet look.

Som overdel er striktrøjer altid et hit om vinteren, og i år skal de krydres med tern og mønstre for at følge den nye modetrend.