Lancering af nyt produkt til skoler

Smilo har netop lanceret et nyt produkt til skoler, og allermest eleverne på skolerne. Kender du den danske tradition om en blå bog? Den er lidt lig den amerikanske yearbook. Den blå bog er en tradition over rigtig mange skoler i hele Danmark, og Smilo har netop sat en ny standart for den blå bog. 

D. 23 februar lancerede Smilo deres version af den klassiske blå bog. Traditionen omkring blå bog er en gammel tradition, som er fælles for hele Danmark. Hvis du vil læse mere om Smilos lancering kan du gøre det her. 

Smilo er et firma der førhen kun har produceret trøjer til fælles formål, særligt skoler. På mange gymnasier, efterskoler eller højskoler er der stor tradition for at få trygt en såkaldt ”studietrøje”. I gymnasierne er der en helt særlig måde denne studietrøje skal se ud på, og laves ofte i forbindelse med studieturen, som rigtig mange gymnasieelever ser frem til og husker resten af livet. Den klassiske studietrøje har et motiv i midten der repræsenterer turens destination og rundt om klassens navn og elevernes navne eller kælenavne. 

Den blå bog er et mindre som smil, sjove tider og gode minder

Den blå bog

Smilo har netop lanceret en blå bog som en del af deres sortiment, med den begrundelse, at de oplever stor efterspørgsel på en blå bog af høj kvalitet. Derfor har deres fokus på den blå bog, været en bog som opfylder kundernes ønsker om en blå bog i kvalitet, og som kan holde længe. En blå bog skrives ofte som et minde man kan beholde i mange år efter, og kigge tilbage på. Derfor har Smilo valgt at deres blå bog, har 25 års garanti. 

Traditionen om blå bog er udbredt i hele landet, og blå bøger skrives af elever over hele verdenen, og i den blå bog er der hyppige tendenser, men ingen rammer for kreativiteten. Den blå bog er særligt klassisk for gymnasier og efterskoler, men mange andre skoleelever, vælger også at skrive en blå bog. Den blå bog kan skrives på mange forskellige måder, og hver bog er unik for, klassen, årgangen eller huset, alt efter hvor mange den omhandler.

Humor og gode minder

Den klassiske blå bog er ofte et godt miks, af lidt humor, gerne interne jokes, gode minder og en måde at holde kontakten. Der er tradition for at man i den blå bog opgiver sine oplysninger så, man efter et par år kan kontakte sine gamle skolekammerater. Desuden dedikeres hver side i bogen til hver elev, og her indsættes ofte enten et lidt sjovt billede eller et almindeligt billede af personen. 

Mange opstiller kategorier og udfylder fakta om hinanden, så som ”bedste kvaliteter”, ”største bommert”, ”hvis han/hun skulle tage 3 ting med på en øde ø”, ”hvor er han/hun i fremtiden” og mange andre sjove ting. Den blå bog er en samling af minder, og en måde at kigge tilbage på en sjov tid med skolekammeraterne.