Playstation spillet God of War lander på PC til januar

Du kan godt begynde at glæde dig, hvis du er til PC spil med masser af action. I januar måned, kan du nemlig købe spillet, God of War til PC. Selvom der lige er lidt tid endnu end premieren på det fede spil, så der heldigvis noget man kan glæde sig til inden, nemlig julen. Det er netop også er smart ved premieren på God of War, er at du passende kan ønske dig spillet i julegave. Læs med her.

Find de fedeste spil til Pc’en

Hos joybuggy.com, kan du finde et stort udvalg af de fedeste spil til blandt andet PlayStation og pc. Hvis du er engageret spiller, så kan det måske lige være relevant at tjekke deres udvalg ud. For eksempel det kommende God of War som får premiere i start 2022. Spillet foregår i et nordisk rige, hvor man altså både kan møde væsner, som er enormt skræmmende og hvor man nok skal komme i kamp. Hvis du vil være sikker på, at du får spillet når det kommer frem, så køb God of War her, og forudbestil.

Masser af action med Days Gone spillet

Har du ikke stiftet bekendtskab med det fede spil Days Gone, så bør du bestemt tjekke det ud på joybuggy.com. Days Gone til pc, er et spil som handler om en verden, som er ret så brutal. Det forstiller en efter-pandemi tilværelse, hvor det handler om ren overlevelse. Her gælder det om at finde ting af værdi, som kan hjælpe en. Man kan komme i nogle problemer med eksempelvis bander og lignende. Spillet er enormt fedt, også i forhold til omgivelserne, Vil du vide mere om det, så kan du læse mere i linket.

Julegaver fra joybuggy.com

Hvis du ønsker dig nye spil i julegave, så kan du eventuelt ønske dig et gavekort til hjemmesiden. Ellers kan du også glæde en som du holder af med en gave, som kan give timevis af underholdning. Det er faktisk heller ikke kun spil som man kan finde på hjemmesiden. Antivirus og VPN er også tilgængeligt at købe.