Sådan får du pæne vægge med glasfilt eller miljøvæv

Har du gang i det store renoveringsarbejde, så er det altid dejligt at nå dertil hvor man skal beslutte sig for væggenes udseende, for så ved man at man er ved at være nået i mål med det rum i hvert fald.

Miljøvæv kan skabe en god stemning

Men her kan det overraske mange at det kan være så svært at beslutte noget så vigtigt, for det er vigtigt at slutte med pæne vægge, når det er noget man skal se på hele tiden og samtidig er det noget der har en enorm effekt på hvad rummet signalerer og skaber af stemning.

Du kan med fordel tjekke linket her: https://www.nicetapet.dk/tapeter/glasfilt-vaev/miljoevaev. Det er et godt sted hvor du online kan både blive klogere på men også købe fra, hvis du netop er nået til væggene i hjemmet.

Måske du ikke har hørt om miljøvæv før, men kun har stiftet bekendtskab til glasvæv eller filt. Det kan måske være at du netop finder miljøvæv som et interessant alternativ til hvad du ellers havde i tankerne når du har læst om de mange fordele det har med sig.

Glasfilt og væv armerer din væg og skåner bedre for hakker og ridser

Også glasfilt er et måske lidt overset alternativ til de pæne vægge, hvilket er ærgerligt for det skaber i sidste ende et meget bedre resultat hvis du godt kan lide at gå op i den sidste finish. Vi har nok alle prøvet det der med at vi opdager en lille bitte fejl et sted, men når den først er opdaget, er det noget der virkelig bliver lagt mærke til efterfølgende.

Du kan læse mere om glasvæv online her: https://www.nicetapet.dk/tapeter/glasfilt-vaev, for at finde ud af om det måske er vejen frem for dig og dit hjem.

Husk at du skal grunde før der males. Det gælder også når man skal opsætte filt og væv, for det bliver ikke et pænt resultat hvis alt limen bliver absorberet ind i væggen i stedet for i filten eller vævet. Der kan heldigvis købes det der kaldes formalet væv og filt, hvilket allerede er grundet for dig. Det kan i første omgang virke dyrere, men i det lange løb sparer du og slipper endda selv for at grunde.