Skift din brugte bil ud med en el ladcykel

Hvis du går og overvejer, hvordan du kan gøre hverdagen lidt grønnere, så kan det være at du skulle overveje at skifte din gamle bil ud med en ny og smart el ladcykel? Lad os se lidt nærmere på fordelene ved en el ladcykel her.

Du ved det egentlig godt. Hvis du bor i byen, så er en bil stort set overflødig. Der er som regel masser af offentlig transport til de lange strækninger og det er hurtigere at komme gennem byen på en cykel – og så er det faktisk også både sundere både for dig og for miljøet. Men er det ikke bare hårdt slid og skulle cykle hver dag – og hvad med ungerne? Hvor skal du være?

Det praktiske valg

Men en El ladcykel kommer du rigtig langt. Den er ikke så tung at træde, fordi du får lidt ekstra hjælp. Og så kan der faktisk være en del børn i sådan en el ladcykel. Helt op til 4 børn i alderen 1-8 år. Det er jo en halv stue i børnehaven. En el ladcykel kan altså langt henad vejen godt erstatte en bil, for der er god plads til både børn og indkøbsposer – og hvis du kører afsted alene, så kan du handle stort ind både fra supermarkedet og byggemarkedet. Du kan både transportere et juletræ eller andre større ting, som kræves i en travl hverdag med børn.

Det grønne valg

Dertil kommer at det jo også er sundt både at cykle, men også for miljøet. Du kan bruge den både på lange ture til stranden eller på skovture eller på vej til en shelterplads, hvor I skal have både madpakke, telt, soveposer og andet praktisk udstyr med. En lækker el ladcykel er altså en grøn og miljøvenlig investering i jeres familie og i fremtiden.

Det sikre valg

En el ladcykel er også et sikkert valg. For kvalitet og sikkerheden skal nemlig være i top. Derfor vil du også se, at en sikkerhedspakke indeholder følgende:

• Punktér hæmmende dæk

• Tektro Bremser og forstærket stel

• Forstærket eger og skridsikre bundmåtter

• Et kraftigt 36 V. 17.5 AH batteri fra Samsung