Disse lampeskærme er de mest populære

Lampeskærme kommer i mange forskellige former, farver og materialer. Lampeskærme hører egentlig til i det klassiske hjem og ses også i mange gammeldags hjem, men alligevel er de blevet utroligt populære over de seneste år, hos den yngre del af befolkningen. Lampeskærme bruges både til bordlamper, gulvlamper og loftlamper, men de seneste år er de også i stigende grad blevet solgt til folk, der selv bygger deres egne lamper. Herunder kan du læse om de mest populære typer lampeskærme netop nu.

Plisse lampeskærme

Plisse lampeskærmene er en vaskeægte klassiker, men en klassiker som i den grad også er på mode den dag i dag. Le Klint har især gjort denne type lampeskærm utrolig populær, med deres helt unikke designs i fineste kvalitet. Plisseskærmene har været i produktion i rigtigt mange år, men i dag sælger de som aldrig før. De plisserede lampeskærme ser man ofte på lamper af ældre dato, men de er virkeligt begyndt at komme på mode igen. En af årsagerne til dette er, at de både passer til hjem med en klassisk, lidt mere gammeldags, indretning, men også til moderne hjem, hvor de tilføjer et lille glimt af retro, som giver indretningen i hjemmet noget kant. Et tip til valg af den rigtige størrelse plisse lampeskærm er til en bordlampe, at du bør gå efter en skærm der er tre fjerdedele af højden på selve lampen. Det vil altså sige, at du skal gange lampens højde med 0,75, for at finde den ideelle højde på din lampeskærm. Dette er ikke et 100% must og behøver ikke tages i bogstavelig forstand, men det er en god indikator for, hvor stor din kommende lampeskærm ca. bør være

Velour lampeskærme

Velour lampeskærmene er også en stor spiller på markedet indenfor lampeskærme. Velour er det bløde, lækre materiale, vi kender fra andre møbler, som eksempelvis sofaer, hvor man kan ”tegne” på det med sin finger. Denne type skærm er ofte en der spreder vandende – enten elsker folk den, ellers hader de den. Uanset om man er til materialet velour eller ej, kan det ikke benægtes, at disse skærme giver et helt fantastisk lys. Både velour og plisse lampeskærme laves i en masse forskellige størrelser og varianter og de kan købes i lampeforretninger landet over.