Køb en kroghejsevogn der er skræddersyet til dine behov

Man kan bruger flere timer på at undersøge online, hvad der kan opstøves online i forhold til at køb af en kroghejsevogn. Der er selvfølgelig muligheder for at købe nyt som brugt ligesom med så meget andet, men der kan være nogle ekstra fordele for dig der vælger at gå efter nyt.

Kroghejsevogne kan skræddersyes til dig

Er det netop en kroghejsevogn du er nået frem til at du skal bruge til at udføre dit arbejde, så kan du som skrevet med fordel kigge efter en ny frem for en brugt.

Når du køber en kroghejsevogn fra ny, kan du nemlig få lige præcis den vogn der passer ind hos dig og dit arbejde. Det er forskelligt om du har brug for en sådan vogn til at udføre arbejde indenfor industribranchen eller måske landbruget.

Mulighed for 16,18, 20… optil 26 tons

Skal du f.eks. løfte tunge containere af en vis størrelse er det vigtigt at du netop anskaffer dig en hejsekrogvogn, der også kan klare en fuld containers vægt. Det mest normale er at vælge imellem størrelserne 16, 18, 20 eller 22 tons, men det er også muligt her at købe optil 26 tons her.

Alle hejsekrogvognene er specialfremstillet efter ordren. Det vil sige at de først går i produktion, når du har afgivet din ordre. Dermed har du lettere ved at stille de krav du ønsker at stille for at få lige præcis den type vogn du har brug for.

Specialfremstillet, så du ikke skal gå på kompromis

Du skal altså ikke til at gå på kompromis fordi du ikke kommer ud for at det vi kan tilbyde, har næsten det hele undtagen et par ting som du egentlig også kunne ønske dig. Her får du lige den vogn du vil have og med det samme du har afgivet din ordre, går produktionen af den i gang, så du heller ikke skal vente få længe med at få din ønskede vogn hjem.

Du kan her selv vælge om du ønsker med eller uden hydraulisk hjultræk. Det alt sammen er selvfølgelig noget som vi sammen kan snakke om, så du får den rette vejledning omkring hvad du har brug for kontra hvad du køber også.